Sweazy, en IT partner som är med dig hela vägen

Bred kompetens

Våra konsulter har lång erfarenhet av IT-branschen och behärskar den allra senaste tekniken och plattformarna, men har även kompetens om äldre system.

Hög kompetens

Vi är specialiserade på Microsoftteknologier  men har även komptens inom andra teknologier och plattformar. 

Nöjda kunder

Vi är aldrig nöjda innan du är nöjd.

Stora och små projekt

Våra konsulter är certifierade på flera områden och arbetar gärna i både små och stora project.

Långsiktighet

Vi är med dig hela vägen och eftersträvar alltid långsiktiga relationer med våra kunder.

Nära kunden

Vi arbetar alltid tillsammans och i nära samarbete med våra kunder för att uppnå bästa möjliga resultat.

Sweazy AB levererar konsulttjänster och produkter inom IT och digital mötesteknik. Vårt huvudkontor ligger i Linköping, men vi arbetar över hela Sverige och även internationellt. Vi tillhandahåller strategisk rådgivning, projektledning och teknisk spetskompetens inom systemutveckling, integration, mötesteknik och trådlös infrastruktur. Våra projekt utgår alltid från kundens verksamhet och förutsättningar och sker alltid i nära samarbete med kunden.

Våra konsulter har lång erfarenhet av IT-branschen och behärskar den allra senaste tekniken och plattformarna, men har även kompetens om äldre system och dess arkitektur. Ibland är det smartare och mer kostnadseffektivt att utgå från de system som man redan har och integrera dessa med nya system. Vi jobbar ofta med standardplattformar och skapar flexibla lösningar så att dina system kan fortsätta växa och utvecklas med din verksamhet. Våra kunder finns främst inom medelstora och stora företag, organisationer, kommuner och landsting.

Vi arbetar i första hand med Microsoftteknologier men har även komptens inom andra teknologier och plattformar. För att komplettera vår verksamhet med kompetenser vi inte själva har inom företaget samarbetar med ett antal noga utvalda partners.

Sweazy  erbjuder bland annat utveckling och drift av webbapplikationer, mobila lösningar, databasdrivna applikationer för Internet samt tjänster för serverdrift och infrastrukturlösningar. Vi arbetar i första hand med Microsoftteknologier men har även komptens inom andra teknologier och plattformar. För att komplettera vår verksamhet med komptenser vi inte själva har inom företaget samarbetar med ett antal noga utvalda partners.

“Our expertise will give you the edge”

Vi har arbetat länge med mötesteknik och har utvecklat eSessions, en digital mötesplattform. eSessions är i första hand framtaget för kongress, landsting, kommun och andra större möten  där man har agenda, talare och vill visa mötesinformation eller har behov av voteringar och slutna val. eSessions är idag ett av det ledande systemen på marknaden för kongress, kommun och landsting. Kontakta oss gärna för referenser.

Mer information på esessions.se

© Copyright - Sweazy ab